“De Kracht van Vrouw zijn”

 

Wil jij vanuit Verbinding Vitaal Zijn & Ondernemen?

De kracht van vrouw zijn!

Hét programma voor ambitieuze, ondernemende vrouwen die meer gebruik willen maken van de kracht van vrouw zijn. Vrouwen die zich niet willen laten overvallen door het leven maar zelf aan het roer willen staan en weten & voelen wat ze op welk moment nodig hebben. Vrouwen die in verbinding willen staan met hun eigen kracht en zich vitaal en energiek voelen ongeacht de levensfase waar zij zich in bevinden. Vrouwen die vanuit verbinding vitaal willen zijn en ondernemen.

Vertragen

Verstillen

Verbinden

Voelen

Vertrouwen

Veranderen

Vooruitgaan

Wat gun jij jezelf?

De kracht van vrouw zijn is een programma voor ‘vrouwen met ballen’. Ja dit klinkt tegenstrijdig, laat het me uitleggen.

De kracht van vrouw zijn is dat we als vrouwen in staat zijn te geven, te doen, daadkracht te tonen, te plannen, hard te gaan en grenzen op te zoeken. Allemaal elementen die horen bij mannelijke energie. Een manier van werken die ons ontzettend veel en ver heeft gebracht. Dus een absolute kracht van het vrouw zijn. Maar de kracht van vrouw zijn gaat zoveel verder dan dat. Wij zijn als vrouw in staat om ook de andere kant er te laten zijn. De kant van gevoel & intuitie, diepe innerlijke wijsheid, kwetsbaarheid, creativiteit en verbinding. De kracht van vrouw zijn zit in ons vermogen om te zijn in het hier en nu, om het ritme van de natuur te volgen en ja dat heeft ook te maken met de kracht van onze maandelijkse cyclus. De kracht van vrouw zijn gaat over jezelf koesteren en respecteren. Kunnen leven vanuit overgave en vertrouwen.

Hoe gaaf zou het zijn als je jezelf zo goed kent dat je ook deze kant van jezelf kan inzetten om uit het leven te halen wat erin zit?

Leven vanuit verbinding met je hart, je lijf en je hoofd. Geen dominantie, maar balans tussen weten, voelen en doen. Ben jij er klaar voor om de diepe innerlijke wijsheid die ook in jou zit te gaan ontdekken?

Dan is dit programma iets voor jou!

Hoe ziet het programma eruit?

Retreat yourself

Het programma start met de stappen van Vertragen, Verstillen, Verbinden en Voelen. En dat doen we op het prachtige eiland Sicilië. Een week lang wordt je ondergedompeld in het proces van weer in verbinding komen met jezelf, gezonde voeding en beweging die passen bij het in balans brengen van je vrouw zijn.

Reinvent yourself

Weer terug in Nederland gaan we aan de slag met de stappen Vertrouwen en Veranderen. Over een periode van 6 maanden volg je workshops die in het teken staan van de kracht van vrouw zijn vanuit de invalshoeken: zingeving; mindset; verbinding; hormoonbalans; stressreductie en leefstijl.

Reenergize yourself

En in die 6 maanden gaan we ook aan de slag met de laatste stap, Vooruitgaan. Jij en ik gaan gedurende het programma 5 keer samen 1 op 1 zitten om al jouw inzichten en het het geleerde je eigen te maken. Persoonlijk leiderschap en eigen regie op jouw leven staat hierin centraal.

Wat mag je van mij verwachten?

 • Veiligheid
 • Professionaliteit
 • Betrokkenheid
 • Openheid
 • Focus en aandacht
 • Eerlijkheid
 • Onbevooroordeeldheid

In mijn rol als Coach, Trainer, Facilitator, Spaceholder vind ik Veiligheid het allerbelangrijkste. Samen werken met mij betekent dat je 100% jezelf kan en mag zijn, alleen dan kan je echt in je kracht komen te staan. Ik verwacht van jou dan ook volledige openheid en eerlijkheid. Benoemen wat je ziet, voelt, denkt, hoort, ruikt en zelfs proeft. Volledig er zijn en in het moment delen wat jouw bezighoudt. Verwarring ontstaat namelijk als je niet wil horen wat je hart je vertelt. En de verandering die je zoekt zit altijd in jezelf. Ik ben slechts begeleider op jouw proces. En dat doe ik met veel liefde, geduld, passie en overgave.

Ik vind het belangrijk dat jij de stappen zet die je wil nemen. Ik zie het als mijn rol om jou hierin te begeleiden. De verantwoordelijkheid en het eigenaarschap van jouw ontwikkeling ligt bij jou. 

‘Jouw zijn’, maakt dat de afgelopen maanden voor mij in de coaching zeer prettig zijn geweest. Ik heb oprecht genoten van onze gesprekken en van jou als persoon. De manier waarop jij in het leven staat, waarop je de dingen benaderd en mij terug hebt gegeven en de ogen hebt geopend. Ik heb echt grote bewondering voor hoe je dit doet. Het luisterend oor, de afstand en de betrokkenheid, het nuchtere met de emotie. Ik hoop dat meer mensen van jou mogen genieten en leren zoals ik dat heb mogen doen.

En niet op z’n minst staat Kim daarbij in het centrum als persoonlijke, hartelijke coach. In alle rust en duidelijkheid begeleidt ze je in waar je staat en deelt ze haar kennis op een heerlijk eenvoudige manier die zelfs voor iemand zonder zorg achtergrond goed te volgen is. 

Wat ontvang je?

Een zeer uitgebreid en volledige 6 maanden programma waarin je aan de slag gaat met Verbinding, Vitaliteit en Ondernemen.

Retreat yourself (Verbinding):

 • 6 dagen geheel verzorgd op Siclie. Meer informatie over het programma vind je hier.

Reinvent yourself (Vitaliteit):

 • 4 workshops op locatie gericht op zingeving; mindset; verbinding; hormoonbalans; stressreductie en leefstijl.

Reenergize yourself (Ondernemen):

 • 5 sessies 1 op 1 coaching waarin we al jouw inzichten en het geleerde eigen maken.

Gelegenheid om (op werkdagen) via What’s app vragen te stellen.

Meest gestelde vragen.

Wanneer start het programma?

Het programma start op maandag 24 september met een kennismaking. Op dinsdag 3 oktober vlieg je naar Sicilië en op maandag 9 oktober ben je weer in Nederland. In de maanden november t/m maart wisselen workshops en 1 op 1 coaching elkaar af. Eind maart ronden we het programma gezamelijk af.

Waarom duurt het programma 6 maanden?

Je gaat aan de slag met het vinden van de kracht in jezelf. Dit vraagt reflectie, rust, verandering en doorzettingsvermogen. Uit onderzoek blijkt dat het veranderen van gedrag en het doorbreken van patronen minimaal 3 maanden nodig hebben om in te bedden. Ik geloof dat als je duurzaam wil veranderen dat je focus moet houden op wat je wil bereiken. Vandaar dat mijn programma’s altijd 6 maanden duren.

Wat is de investering?

De waarde van het volledige progamma is 4.999 euro. Als je ervoor kiest om voor het volledige programma te gaan betaald je slechts 4.250. Je ontvangt dus een korting van 749 euro.

Let op: hier komen de kosten van je vliegticket naar Sicilië en de BTW nog bij. Ben je geen zelfstandig ondernemer of ontvang je het programma niet van je werkgever neem dan even contact met me op dan bespreken we hoe we met de verrekening van de BTW omgaan.

Mag ik in termijnen betalen?

Dat is zeker een optie! Ik kan me voorstellen dat het een flinke investering voor je is. Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Op welke locatie vinden de sessie in Nederland plaats?

De workshops vinden plaats op mijn locatie in Amersfoort. Ik heb een ruimte geschikt voor individuele begeleiding en groepsbijeenkomsten in het Eemklooster in Amersfoort. De locatie ligt centraal in Nederland en vlak naast de A28. 

De 1 op 1 coach sessies kunnen op locatie of online plaatsvinden, dit stemmen we samen af.

Kan ik ook onderdelen van het programma los volgen?

Dat kan zeker, maar dan maak je geen gebruik van de programma korting. 

Wanneer vinden de workshops plaats?

Alle praktische informatie rondom de workshops ontvang je op 20 september tijdens de aftrap van het programma. Ook de planning van de workshops. Mocht een van de data je niet uitkomen dan vinden we hier samen een oplossing voor.

KIM HELMER

06 141 24 121

info@insideoutvitaliteit.nl

LET'S CONNECT

Wist je dat:

 • ademhaling de grootste verbinder is met je gevoel
 • verbinding met jezelf en met anderen bijdraagt aan je vitaliteit
 • ondernemen letterlijk betekent; 'iets gaan doen en bezig zijn;
 • vitalteit niet alleen draait om gezond eten en veel bewegen
 • stress vaak de grootste veroorzaker is van een disbalans in je vitaliteit