Individuele retraite

Je stapt in de auto en rijdt de straat uit. De stilte overvalt je. Even helemaal niks. Geen partner, geen kinderen, geen werkgever, enkel de tijd voor jezelf. Je zet je favoriete muziek op, volgt de navigatie en voelt je langzaam maar zeker een beetje ontspannen. Bij de afrit Voorthuizen op de A1 verlaat je de snelweg en direct voel je de rust van de Veluwe. Na een kleine 10 minuten kom je aan bij vakantiepark De Heidekamp….

Je wordt hartelijk door Kim ontvangen. De kachel staat aan, de koelkast is gevuld en je bed is gedekt. Na een kop thee en een eerste korte kennismaking ga je samen een stuk wandelen. Tijdens de wandeling helpt Kim je om meer inzicht te krijgen in waarom je hier bent en wat je uit de komende dagen wil halen. Weer terug in het huisje helpt Kim je om je gedachtes en wensen op papier te zetten. En dan… ben je helemaal alleen. Alleen met je wensen en diepste verlangens. Alleen in de natuur op een van de mooiste plekken in Nederland. Alleen zodat je tot jezelf kan en kan reflecteren op wat jij graag wil.

In de koelkast liggen de ingredienten klaar voor een heerlijke maaltijd. Het recept ligt op het aanrecht. Vanuit rust en aandacht ga je aan de slag met het bereiden van je maaltijd. Je zet een muziekje op, danst een beetje en voelt je langzaam weer tot leven komen. De geuren van je maaltijd vullen de huiskamer. Je hebt het gevoel dat je weer een beetje tot leven komt. Je voelt meer, je ziet scherper, je ruikt en proeft zoals je lange tijd niet meer hebt gedaan en de muziek, die klinkt je als muziek in de oren. Je komt tot leven.

Na een heerlijke kop thee met een lekkernij en een goed boek stap je op tijd, moe maar voldaan in bed. En je weet een ding zeker, “morgen hoef je nog niet naar huis”.

“Be with someone who makes you happy

“Wie kent je weg?”

Natuurhuisje ‘Wie kent je weg’ staat aan de rand van Voorthuizen op een zeer kleinschalig vakantiepark. Je hebt de auto niet nodig om er op uit te gaan. Vanaf het huisje loop je zo het bos in en kan je uren (ver)dwalen. De sfeer van het huisje is warm, knus en gezellig. Het nodigt je uit om helemaal uit de dagelijkse ratrace te komen en de tijd te nemen om tot jezelf te komen.

In het huisje is alles erop gericht om je het naar het zin te maken. Je bed is gedekt, de kachel is al warm en de koelkast is gevuld. Uiteraard is er WiFi en televisie aanwezig, maar eigenlijk nodig ik je uit om deze uit te laten. Je hoeft niet online te zijn, maar het kan wel. Ik nodig je vooral uit om de verbinding met jezelf weer te zoeken. Vanuit rust inchecken bij jezelf en helder krijgen wat jij graag wil. Wat heb jij nodig om ook in het dagelijkse leven die rust en regie te hebben? Wat wil je behouden in het leven en waar wil je graag mee stoppen.

In het huisje is alles aanwezig om je hierbij te helpen. Grote tekenvellen, kleurtjes, inzichtsopdrachten, leesboeken, vragenkaartjes, er is van alles waar je mee aan de slag kan gaan. En als je eigenlijk juist vooral rust wil hebben, dan is er een heerlijke luie bank en wacht je in de avond en fijn bed.

“It takes courage to grow up

and become who you really are

Programma en investering

 • Een individuele retraite boek je voor 2 nachten
  (bijboeken meer avonden is tegen meerprijs mogelijk).
 • De aankomst is op maandag (13:00) of op woensdag (13:00).
 • Je wordt op locatie ontvangen en start met een coachwandeling.
 • Je hebt 2 avonden, 1 dag en 1 ochtend voor jezelf.
 • Er is voldoende eten en drinken aanwezig.
 • Je vertrekt op de laatste dag rond 11.00 uur
 • Optioneel (tegen meerprijs) kan je op je laatste ochtend nog een afrondend coachgesprek met Kim hebben.
 • Gebruik van WiFi, fiets (e-bike), accomodatie en eten en drink is bij de prijs inbegrepen.
 • Individueel coachingsgesprek op de eerste dag is bij de prijs inbegrepen.

De totale investering van de retraite is € 399,–.

“Gun jezelf de rust”

Wil jij ook vanuit verbinding vitaal zijn én ondernemen?

Neem dan contact met me op

KIM HELMER

06 141 24 121

info@insideoutvitaliteit.nl

LET'S CONNECT

Wist je dat:

 • ademhaling de grootste verbinder is met je gevoel
 • verbinding met jezelf en met anderen bijdraagt aan je vitaliteit
 • ondernemen letterlijk betekent; 'iets gaan doen en bezig zijn;
 • vitalteit niet alleen draait om gezond eten en veel bewegen
 • stress vaak de grootste veroorzaker is van een disbalans in je vitaliteit