Leefstijlcoaching

Waar vitaliteit gaat over alle aspecten in het leven, gaat een gezonde leefstijl vooral over voeding, beweging en rust & herstel. Lekker in je lijf zitten vraagt inzicht krijgen in je eigen patronen. Hoe ga je om met voeding? Voedt of vul je jezelf? Hoe ga je om met beweging? Is zitten voor jou het nieuwe roken geworden of heb je voldoende beweging op een dag? En hoe beleef je je dag? Ren je je rot of is er ook dagelijks ruimte voor rust en ontspanning?

We weten allemaal wel dat groentes gezond zijn en dat een wijntje in het weekend geen kwaad kan maar echt weten wat een gezonde leefstijl is die bij jou past. Dat is soms lastig te achterhalen. Samen gaan we hiermee aan de slag. 

We starten met een zeer uitgebreide intake die ingaat op alle aspecten van jouw leefgewoontes en hoe je je voelt. Ook zoomen we in op jouw wensen. Wat wens je jezelf, welk doel wil je gaan bereiken. Als we dat weten dan maken we dit concreet naar de gezonde keuzes die je kan maken en jouw voorkeuren hoe je hier in de dagelijkse praktijk mee aan de slag kan gaan. 

Ik geloof in micro habits. Micro habits zijn hele kleine gedragsveranderingen die je toevoegt aan je dagelijkse patronen waardoor ze beter vol te houden zijn. Geen strenge diëten, zware sportsessies of verplichte meditaties, maar hele kleine stapjes die we toevoegen aan je dagelijkse ritme. 

Op regelmatige basis ontmoeten we elkaar en lopen we samen door jouw persoonlijk leefstijlplan heen. We kijken naar de voortgang en wat je nodig hebt om verder te kunnen gaan. Je kunt mij zien als je gids in het proces van het verkrijgen van een gezonde leefstijl. Jij doet het en ik loop naast je om je te steunen. Op weg naar een manier van leven bij jou past, die jou energie geeft en je je lekker in je vel laat zitten.

“One day or day one. It’s your choice

Wil jij ook vitaal ondernemen?

Neem dan contact met me op

KIM HELMER

06 141 24 121

info@insideoutvitaliteit.nl

LET'S CONNECT

Wist je dat:

  • stress vaak de grootste veroorzaker is van een disbalans in je hormomen
  • iedere dag een half uur wandelen een stressverlagend effect heeft
  • slaapproblemen vaak een afspiegeling zijn van hoe je je overdag gedraagt
  • teveel eetmomenten op een dag er juist voor zorgen dat je heel moe kunt worden
  • te veel, te vaak en te intens sporten je uit balans kan brengen
  • een gezonde leefstijl een grote invloed heeft op de menopauze
  • en dat dit ook geldt voor de midlife crisis bij mannen?