De kracht van vooruitgang is het vermogen om regelmatig stil te staan.

Welkom, wat leuk dat je op mijn website komt!

Dit betekent dat je jezelf herkent als ambitieuze, ondernemende vrouw, gaaf! En dat je af en toe ervaart dat de balans weg is. Dat je een wens hebt om de kracht van vrouw zijn wat meer te ontdekken en wellicht te omarmen. Zonder dat dit heel zweverig wordt of ver van je af staat. En dat is nou juist het mooie, de kracht van vrouw zijn zit al in jouzelf. Hier heb je geen zweverigheid of onaardse dingen voor nodig als dat niet voor jou biedt waar je naar op zoek bent.

Hier vind je meer informatie hoe ik jou kan helpen. Lees, voel, ervaar en neem contact met me op als je voelt dat je bij mij iets mag komen doen.

"De Kracht van vrouw zijn"

Het programma waarin alles samenkomt. Gedurende 6 maanden doorloop je het proces van Vertragen; Verstillen; Verbinden; Voelen; Vertrouwen; Veranderen; Vooruitgaan. Dit alles vanuit jouw kracht van vrouw zijn. Je leert, voelt, ervaart, ontwikkelt en geniet van je eigen transformatie naar de persoon die je het allerliefste wil zijn. Dit doe je vanuit de invalshoeken verbinding, vitaliteit en ondernemen. Heb jij de ballen om dit te doen?

Vitaal Ondernemen Community

Je kan het alleen, dat weet je zeker! Maar wil je het ook alleen? Hoe fijn zou het zijn als je zo af en toe gedragen wordt en even mag leunen? Kom eens kijken bij de Vitaal Ondernemen Community. De Community voor vrouwen met een passie voor ondernemen.

Retreats

Reflecteren op jouw welzijn, jouw geluk, jouw gezondheid. De stappen die je nu zet, leiden die stappen je naar datgene wat je diep van binnen echt het allerliefste zou willen? De Inside Out Health & Happiness retreat bied je gelegenheid tot reflectie. Een week waarin je vertraagd waardoor het stiller wordt en je gevoel meer de ruimte krijgt om te spreken. Een gevoel waar je naar mag luisteren en op mag vertrouwen. Jouw gevoel wat antwoord geeft op de vragen die je hebt en die je verder helpen om weer vooruit te gaan.

Events

Een moment van zijn. Te midden van de hectiek en drukte even een pas op de plaats om te verbinden en te voelen. Een pit-stop in vertraging zodat je daarna opgeladen en vitaal weer in actie kan komen. De Inside Out Health & Happiness events bieden je gelegenheid tot reflectie. Een dagdeel of dag waarin je vertraagt waardoor je gelegenheid hebt te verbinden met jezelf en je gevoel de ruimte krijgt om te spreken. Een pit-stop te midden van de drukte die je helpt om vervolgens weer vooruit te gaan.

Onlangs had ik een mooi gesprek. Iemand met wie ik samenwerk vertelde dat hij mijn retreat op Sicilië ging promoten. Toen ik vroeg naar zijn motivatie zei hij “omdat ik erin geloof dat jij het in je hebt om de wereld een beetje een betere plek te maken”. Het raakte me wat hij zei. En ik realiseerde me, zelfstandig ondernemen… je kunt het niet alleen. Je hebt mensen om je heen nodig die in je geloven, die je passie voelen en uitdragen.

Kim

Ik heb veel gehad aan de coaching gesprekken met Kim. Ze luistert erg goed, vat bijzonder goed samen en stelt gerichte vragen op de juiste momenten. Zij heeft mij uit laten spreken wat wel in mijn hoofd zat maar wat ik zelf niet onder woorden kon brengen. Na de gesprekken wist ik precies hoe ik mijn vraagstuk kon aanpakken!

Stephanie

Wil jij ook vanuit verbinding vitaal zijn én ondernemen?

Neem dan contact met me op

KIM HELMER

06 141 24 121

info@insideoutvitaliteit.nl

LET'S CONNECT

Wist je dat:

  • ademhaling de grootste verbinder is met je gevoel
  • verbinding met jezelf en met anderen bijdraagt aan je vitaliteit
  • ondernemen letterlijk betekent; 'iets gaan doen en bezig zijn;
  • vitalteit niet alleen draait om gezond eten en veel bewegen
  • stress vaak de grootste veroorzaker is van een disbalans in je vitaliteit