Na jaren niet gesport te hebben en vooral heel druk te zijn geweest met werken, kleine kinderen en alle ballen in de lucht houden wilde ik toch weer wat gaan hardlopen. Kim heeft op basis van mijn hartslag en wensen een prefect schema voor mij gemaakt! Vanwege de corona tijd konden we niet samen sporten, maar op afstand heeft ze me heel goed geholpen en gemotiveerd. Ik loop nu hard op basis van mijn hartslag en het schema. Hierdoor heb ik in het begin erg tegen mijn drang moeten vechten om altijd meer te willen en meer te geven. Maar Kim heeft mij doen inzien dat het goed is om op vaste dagen en tijden te sporten en niet al mijn energie weg te geven, maar wat over te houden voor de rest van de dag. Ik ben nu 11 weken bezig en ik kan al 30 minuten zonder te stoppen hardlopen. Het is dus een win-win situatie. Meer energie, energie over voor de rest van de dag en tijd voor mezelf. Ik voel me er heel goed bij!

Tanja

Na een flinke burn-out was het voor mij moeilijk om weer te gaan hardlopen/sporten. Ik ben altijd een fanatieke sporter geweest, maar door de burn-out lukte het mij niet om hard te lopen zonder dat mijn hartslag meteen heel hoog was. Mijn lichaam ervoer nog steeds stress bij meer inspanning. Eerst heb ik een intake gehad met Kim. Daarna hebben we  mijn doel gesteld en zijn we begonnen met hardlopen. Rustig aan, lettend op mijn hartslag en ademhaling. In een paar weken konden we dit steeds verder uitbouwen en inmiddels heb ik geleerd om in “mijn”tempo hard te lopen en te sporten en  niet het hoogst haalbare te willen behalen, omdat dat niet meer bij mijn lichaam past. Daarnaast heb ik geleerd om meer naar mijn lichaam te luisteren en me aan te passen aan wat mijn lijf mij aangeeft. Ik luister en kijk om me heen en geniet weer van het sporten. Bedankt Kim, je hebt mij weer een mooie start gegeven om te kunnen sporten.

Natasja

Nadat ik Kim via het werk heb leren kennen heb ik recent een aantal persoonlijke coachingsessies met haar gedaan. Deze gesprekken hebben mij enorm geholpen. Kim stelt goede en diepgaande vragen, die mij hebben geholpen om bewuster te worden van mijn keuzes en gedragspatronen. De technieken die Kim mij hierbij geleerd heeft zijn zeer waardevol en gaan ook in de toekomst van veel waarde zijn. Kim is een warm, geïnteresseerd en inspirerende persoon en de manier waarop ze mij heeft geholpen laat wat mij betreft zien dat ze daarnaast een enorm goede coach is!” 

Laura

Ik heb veel gehad aan de coaching gesprekken met Kim. Ze luistert erg goed, vat bijzonder goed samen en stelt gerichte vragen op de juiste momenten. Zij heeft mij uit laten spreken wat wel in mijn hoofd zat maar wat ik zelf niet onder woorden kon brengen. Na de gesprekken wist ik precies hoe ik mijn vraagstuk kon aanpakken!

Stephanie

Kim heeft mij in de gesprekken steeds weer de ruimte gegeven, toont flexibiliteit en stemt steeds weer af op mijn behoeften. Ik ervaar snel een bepaalde druk van anderen (vul verwachtingen van de ander vaak zelf in) maar dat heeft Kim steeds heel adequaat weggenomen. Ik heb dat als erg prettig ervaren. Ook was het erg fijn dat ze steeds goed luisterde en doorvroeg.

Tim

‘Jouw zijn’, maakt dat de afgelopen maanden voor mij in de coaching zeer prettig zijn geweest. Ik heb oprecht genoten van onze gesprekken en van jou als persoon. De manier waarop jij in het leven staat, waarop je de dingen benaderd en mij terug hebt gegeven en de ogen hebt geopend. Ik heb echt grote bewondering voor hoe je dit doet. Het luisterend oor, de afstand en de betrokkenheid, het nuchtere met de emotie. Ik hoop dat meer mensen van jou mogen genieten en leren zoals ik dat heb mogen doen.

Thijs

Wil jij ook vitaal ondernemen?

Neem dan contact met me op

KIM HELMER

06 141 24 121

info@insideoutvitaliteit.nl

LET'S CONNECT

Wist je dat:

  • stress vaak de grootste veroorzaker is van een disbalans in je hormomen
  • iedere dag een half uur wandelen een stressverlagend effect heeft
  • slaapproblemen vaak een afspiegeling zijn van hoe je je overdag gedraagt
  • teveel eetmomenten op een dag er juist voor zorgen dat je heel moe kunt worden
  • te veel, te vaak en te intens sporten je uit balans kan brengen
  • een gezonde leefstijl een grote invloed heeft op de menopauze
  • en dat dit ook geldt voor de midlife crisis bij mannen?