Inside Out Health & Happiness retreats

Retreat (retraite): ‘Jezelf terug trekken’.

Toevluchtsoord; Aftocht; Terugtocht, Terugtrekking.

Echt in verbinding zijn met jezelf is zo makkelijk nog niet, helemaal niet in de drukte van de dagelijkse gang van zaken. Jezelf een paar dagen echt even terugtrekken kan helpen om echt even stil te staan en te verbinden. Vanuit die verbinding weer te voelen zodat je daarna weer vooruit kan gaan.

Vertragen – Verstillen – Verbinden – Voelen – Vertrouwen – Veranderen – Vooruitgaan

De kracht van vooruitgang is het vermogen om ook regelmatig stil te staan.

Reflecteren op jouw welzijn, jouw geluk, jouw gezondheid. De stappen die je nu zet, leiden die stappen je naar datgene wat je diep van binnen echt het allerliefste zou willen? De Inside Out Health & Happiness retreats bied je gelegenheid tot reflectie. Een week waarin je vertraagd waardoor het stiller wordt en je gevoel meer de ruimte krijgt om te spreken. Een gevoel waar je naar mag luisteren en op mag vertrouwen. Jouw gevoel wat antwoord geeft op de vragen die je hebt en die je verder helpen om weer vooruit te gaan.

 

Altijd al eens op retreat willen gaan maar iets houd je tegen? Twijfels als, is dit wel iets voor mij? Pas ik wel bij deze groep? Past het programma wel bij wie ik ben? Wordt het niet te zakelijk of juist niet te zweverig? Herkenbaar?

Voor mij zeker! Ook ik wil regelmatig op retraite en herken deze onzekerheid en vragen. Ik vind het heerlijk om zo af en toe stil te staan bij wie ik ben en wat ik het allerliefste wil doen. En van mij mag het op zo’n moment ook verder gaan dan alleen het hoofd en de ratio. Maar het hoeft voor mij ook weer niet zo ongrijpbaar te zijn dat ik van te voren al zenuwen heb over sessies die me volledig uit mijn comfortzone halen. Herkenbaar? Lees dan eens verder, want de retreats van Inside Out zijn dan wellicht echt iets voor jou!

De Health & Happiness Retreats zijn er voor ondernemende vrouwen die op zoek zijn naar de balans tussen reflectie én actie.

Tijdens de retreat wordt je uitgenodigd een vraag waar je antwoord op wil of een intentie die je vervuld wil zien te formuleren. Vanuit verschillende invalshoeken gaan we hiermee aan de slag. Altijd vanuit zachtheid en vriendelijkheid voor jezelf en gericht op het verder uitbouwen van je talenten en kwaliteiten.

Tijdens de retreat ervaar je dat de combinatie van verstillen en in beweging komen je helpt om voor jezelf steeds helderder te krijgen wat jouw richting is. Een combinatie van weten en voelen. Een combinatie van rust en actie. Een combinatie van aan jezelf werken en ontspannen.

Tijdens de retreat ontmoet je gelijkgestemden die, net als jij, volop in het leven willen staan en met aandacht en energie het beste uit zichzelf willen halen. 

Samen gaan we terug naar de wijsheid die in jezelf aanwezig is. Samen gaan we genieten, plezier maken, lachen, huilen, groeien en ontwikkelen en ook genieten van het goede leven. Ga je mee?

Planning Inside Out Health & Happiness retreats

Oktober 2023

Retreat voor vrouwen

Klik hier voor meer informatie!

Mei 2024

Retreat voor vrouwen

Meer informatie najaar 2023

Oktober 2024

Retreat voor mannen

Meer informatie voorjaar 2024

Doorlopend

Individuele retreat

Klik hier voor meer informatie!

KIM HELMER

06 141 24 121

info@insideoutvitaliteit.nl

LET'S CONNECT

Wist je dat:

  • ademhaling de grootste verbinder is met je gevoel
  • verbinding met jezelf en met anderen bijdraagt aan je vitaliteit
  • ondernemen letterlijk betekent; 'iets gaan doen en bezig zijn;
  • vitalteit niet alleen draait om gezond eten en veel bewegen
  • stress vaak de grootste veroorzaker is van een disbalans in je vitaliteit