Verbinding

Verbinding: ‘Contact met iets of iemand’.

Connectie; Aansluiting; Afstemming.

Echt in verbinding zijn met jezelf is zo makkelijk nog niet. Luisteren naar het fluisteren van ons hart, ons lichaam en ons hoofd. Vaak schreeuwt ons hoofd het hardst en zijn we zo gewend hieraan dat we onbewust altijd prioriteit geven aans ons denken. Wist je dat we 95% van onze beslissingen onbewust nemen? Maar ben je het wel altijd eens met wat je hoofd voor jou beslist? Zijn de dingen die je denkt wel van jou? Of volgen je vooral de overtuigingen die je mee hebt gekregen vanuit je ouders? Of volg je de stem die je vertelt wat je denkt dat de maatschappij van jou verwacht? Pas als we echt in verbinding zijn met onszelf is het bewust maken van keuzen en nemen van beslissing meer mogelijk. 

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ik geloof in een holistische aanpak. Hiermee bedoel ik de samenhang tussen verschillende invalshoeken. Fysiek, mentaal, energetische en spiritueel hangt voor mij allemaal met elkaar samen en ik geloof in de samenhang tussen hoofd, hart en lijf. In mijn coaching en begeleiding sta ik dus ook stil bij die verschillende invalshoeken. Ik kan jou helpen weer in verbinding te komen met jezelf. Verbinding met je hoofd, je hart en je lijf. Vanuit die verbinding gaan we vervolgens samen aan de slag met het vraagstuk wat voor jou belangrijk is. Jij houdt de regie, ik help jou de inzichten en antwoorden te krijgen.

Hart

Ademhalen – coaching & ademsessies

Adem is verbinding. Verbinding met jezelf, verbinding met je zijn. Ademen gaat over voelen. Voelen wat jouw emoties je te zeggen hebben. Ademen gaat dus ook over luisteren. Luisteren vanuit vriendelijkheid, zachtheid en compassie naar jouw gevoel. Objectief luisteren naar hoe het met je gaat, wat je nodig hebt en wat jouw diepste verlangen is. Als je echt weet te verbinden met je ademhaling en durft te luisteren naar wat je onderbewuste en innerlijke stem je heeft te zeggen, dan vind je jouw antwoorden.

Klik hier voor meer informatie!

Lijf

Bewegen – Mindful run & Running Therapie

Beweging is verbinding. Verbinding met jezelf, verbinding met je lijf. Bewegen gaat over voelen. Voelen wat jouw lijf je te zeggen heeft. Bewegen gaat dus ook over luisteren. Luisteren vanuit vriendelijkheid, zachtheid en compassie naar jouw lichaam. Objectief luisteren naar hoe het met je gaat, wat jouw lijf nodig heeft en waar jouw fysieke grenzen liggen. Als je echt weet te verbinden met je lijf en durft te luisteren naar jouw fysieke kunnen en jouw fysieke grenzen, dan bereik je jouw fysieke vitaliteit.

Klik hier voor meer informatie!

Hoofd

Denken – coaching op mentaal vitaal

Denken is verbinding. Verbinding met jezelf, verbinding met je gedachtes. En ook denken gaat over voelen. Ontdekken wat jouw hoofd je te zeggen heeft. Denken gaat dus ook over luisteren. Luisteren vanuit vriendelijkheid, zachtheid en compassie naar je eigen gedachtes. Objectief luisteren naar hoe het met je gaat, wat je nodig hebt en wat jij nou echt vindt. Als je echt weet te verbinden met je gedachtes en durft te luisteren naar jouw willen en jouw weten, dan bereik je jouw mentale welzijn.

Klik hier voor meer informatie!

“A bird trust its’ wings, not the branch

Wil jij ook vanuit verbinding vitaal zijn én ondernemen?

Neem dan contact met me op

KIM HELMER

06 141 24 121

info@insideoutvitaliteit.nl

LET'S CONNECT

Wist je dat:

  • ademhaling de grootste verbinder is met je gevoel
  • verbinding met jezelf en met anderen bijdraagt aan je vitaliteit
  • ondernemen letterlijk betekent; 'iets gaan doen en bezig zijn;
  • vitalteit niet alleen draait om gezond eten en veel bewegen
  • stress vaak de grootste veroorzaker is van een disbalans in je vitaliteit