Vitaal Ondernemen Community

We zijn met zoveel prachtige, succesvolle, mooie, zelfstandige vrouwelijke ondernemers.

Allemaal volgen we vanuit ons hart ons eigen pad. Zijn we succesvol en toch ook zoekende. Vinden we dat we het alleen moeten doen en willen we toch ook graag samen.

Allemaal vinden we steeds opnieuw weer het wiel uit. En allemaal zoeken we naar zichtbaarheid, professionaliteit, groei, ontwikkeling en het netwerk om dat in te kunnen doen. Toch? Ik in ieder geval wel!

Al sinds ik ondernemer ben ben ik zoekende. Ik vind de zelfstandigheid, de vrijheid om iedere dag te kunnen kiezen en te kunnen veranderen, het ondernemen en vooruitgaan fantastisch! En ik vind het en worsteling dat ik alles in mijn eentje doe. Mijn kracht zit in het bedenken & het doen, Strategie & Uitvoering. Alles wat daar tussenin zit daar loop ik toch wel heel regelmatig op vast. Inmiddels weet ik dat ik daar niet de enige in ben en zo is mijn idee ontstaan om een Vitaal Ondernemen Community op te zetten. Een plek waar zelfstandig ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen ondernemen. Je doet het alleen maar niet altijd in je eentje. Voel jij dat je ook graag in je eentje onderneemt maar het wel fijn vindt om een netwerk te hebben om op terug te vallen? Neem een kijkje op de community.

De community is er voor zelfstandig ondernemende vrouwen die het alleen en ook samen willen doen!

Community; gemeenschap

Voor mij is een community een plek waar een groep mensen samen komt. Een plek waar mensen samen komen om iets te halen en iets te brengen. Het delen met dezelfde interesses, het elkaar aanvullen op het gebied van expertises en het elkaar hulp bieden. Een plek waar dezelfde normen en waarden worden gedeeld en waar doelen worden nagestreefd. Een plek waar je zelf je eigen pad kan bewandelen maar dit niet alleen hoeft te doen. Interactie, samenkomen, samen leren, samen ontwikkelen en groeien vind ik een belangrijk onderdeel van de community. Een plek waar je op terug kan vallen als je hulp nodig hebt. Een plek waar je je hulp kan aanbieden aan iemand die dat nodig heeft. 

Samen hebben we een groter netwerk, samen hebben we meer zichtbaarheid, samen weten we meer, alleen ga je sneller, samen komen we verder.

 

Vitaal Ondernemen

Vitaal ondernemen is voor mij ondernemen vanuit verbinding met het diepste van je zijn. In contact staan met jezelf waardoor je optimaal in contact kan staan met je doelgroep. Weten wie je bent, wat jouw bestaansrecht is, wat jij te doen hebt en daar iedere keer weer dicht bij proberen te blijven.

Vitaal ondernemen betekent visie en focus hebben, doelen stellen en voor resultaat gaan. Plannen maken zonder jezelf daarin te verliezen. Vertrouwen hebben en veerkrachtig zijn als je bij moet stellen. Doorzettingsvermogen tonen, want ondernemen is tegenslagen incasseren, leren van je ervaringen, bijsturen en vervolgens met hernieuwde energie ergens weer voor gaan.

Ondernemen betekent keuzes maken. Kiezen wat doe ik wel en dus ook wat doe ik niet. Waar kan ik met anderen samen werken zodat ik verder kom. Inzetten op jouw talenten en hulp vragen daar waar jou talent niet ligt.

Voor wie?

De Community is er voor vrouwen die een passie hebben voor ondernemen. Het is de kracht van de community dat we in verschillende vakgebieden werken. De kracht zit hem in de aanvulling.

In de community vind je collega zelfstandigen die jou kunnen helpen met het voeren van jouw bedrijf. Webdesigners, boekhouders, virtual assistants, content creators, business coaches, enz.

En in de community vind je collega zelfstandigen die wel in hetzelfde vakgebied werkzaam zijn als jij. Gelijkgestemden met wie je intervisie kunt houden, met wie je een dag kunt organiseren waarin jullie expertises elkaar aanvullen en samen kunt optrekken in het inzetten van je netwerk.

Locatie

Per 1 september 2023 beschikt de Vitaal Ondernemen Community ook over een fysieke locatie. Op het prachtige terrein van het schitterende Eemklooster, aan de rand van Amserfoort, is een ruimte van zo’n 100 m2 beschikbaar voor coaching, evenementen, trainingen, eendaagse retreats.

Leden van de Community (vanaf Regulier lidmaatschap of hoger) kunnen in overleg en bij beschikbaarheid gebruik maken van de locatie voor het hosten van eigen events. De locatie zal regelmatig beschikbaar gesteld worden als ontmoetingplek om samen te ondernemen.

Netwerk

De Community is een online platform waar je in contact kan zijn en kan komen met vrouwelijk ondernemers. De Community is gebouwd in Huddle en biedt alle faciliteiten om met elkaar te kunnen connecten. Daarnaast zijn er regelmatig ondernemersgerichte evenementen op locatie.

Evenementen

In de Community worden diverse events georganiseerd zowel op locatie als online. De events zijn gericht op netwerken, ondernemen en vitaliteit. Er is een combinatie van dag(deel) events en retreats en gratis events en betaalde events. De locatie bevindt zich centraal in Nederland in Amersfoort.

Podcasts

De Community richt zich op inspireren en motiveren. Als lid van de community kan je gevraagd worden jouw verhaal en visie te delen middels een podcast. Regelmatig zullen nieuwe podcasts toegevoegd worden aan het platform.

Trainingen

In de Community worden diverse trainingen aangeboden gericht op verbinding, vitaliteit en ondernemen. Face to face trainingen zullen altijd de primaire focus zijn, op termijn worden hier online trainingen aan toegevoegd.

Lidmaatschap

We werken allemaal graag samen met mensen die gedreven en gepassioneerd zijn om waarde toe te voegen en goed werk af te nemen. Om zoveel als mogelijk uit de Community en uit elkaar als leden te halen moet je om lid te kunnen worden aangedragen worden door iemand die al lid van de Community is. Zie het als een eerste positieve referentie die je al meeneemt dit netwerk in.

Aanmelden

Aanmelden voor de Community doe je door op onderstaande knop te klikken. 
Heb je vragen over de betaling, neem dan even contact met ons op, dan kunnen we meedenken naar wat mogelijk is. 

Behind every succesful woman is a tribe of other succesful women who have her back.

KIM HELMER

06 141 24 121

info@insideoutvitaliteit.nl

LET'S CONNECT

Wist je dat:

  • ademhaling de grootste verbinder is met je gevoel
  • verbinding met jezelf en met anderen bijdraagt aan je vitaliteit
  • ondernemen letterlijk betekent; 'iets gaan doen en bezig zijn;
  • vitalteit niet alleen draait om gezond eten en veel bewegen
  • stress vaak de grootste veroorzaker is van een disbalans in je vitaliteit