Vitaal Ondernemen

Vitaliteit: de mate waarin iemand krachtig en energiek is’.

Energie; Veerkracht; Levendigheid; Levenskracht; Levenslust.

Ondernemen: ‘iets gaan doen en actief zijn’.

Aandurven; Aangaan; Aanpakken; Aanvaarden; Beweging; Vooruitgang.

Vitaal ondernemen gaat over de balans tussen duurzaamheid én vooruitgang. Vanuit purpose met een doel in focus werken naar de resultaten die bereikt moeten.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

“Ondernemend Nederland een beetje gezonder en gelukkiger maken” dat is waar ik voor sta! Al bijna 25 jaar ben ik vanuit verschillende mens & organisatie gerichtte rollen actief in het bedrijfsleven. Was dat de eerste 20 jaar vanuit een dienstverband, is dat de laatste 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Toch heb ik mij altijd ondernemer gevoeld. Voor mij hangt ondernemen niet samen met de vorm waarin je werkt, maar veel meer met de mindset die je hebt.

Het start met het hebben van een droom, een wens of zoals we tegenwoordig zo mooi zeggen een purpose. Wat is de zingeving van jouw ondernemen en jouw onderneming. Hoe vertaal je die vervolgens naar concretere doelen en hoe zorg je dat je op een duurzame manier die doelen gaat bereiken. Vooruitgang gaat voor mij altijd samen met reflectie en dus regelmatig even stil staan. Stil staan bij jezelf en stil staan bij je bedrijf. Dankzij mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als (zelfstandig) ondernemer, werkend op het snijvlak tussen mens & organisatie in combinatie met mijn  kennis van vitaliteit maakt dat ik een business partner ben op het gebied van Vitaal Ondernemen.

Ondernemers

Coaching, Community, Retreats & Events

Zelfstandig ondernemerschap. Waarschijnlijk het meest gave en meest uitdagende wat je ooit in je leven gedaan hebt. De vrijheid van denken, het pionieren, het creëren en vervolgens mogen uitdragen wat je zelf ontwikkeld hebt. De energie die dat geeft… Ik hou ervan! En jij vast ook! 

En direct is het ook enorm uitdagend. Want als zelfstandig ondernemer sta je er toch ‘alleen’ voor. Je bent je eigen ICT, Marketing, Sales en HRM-er. Een risico wat op de loer ligt is het verliezen van focus en daarmee het verliezen van je eigen vitaliteit. 

En dat is nu precies waar ik jou bij kan helpen. Mijn business achtergrond gecombineerd met mijn kennis op het gebied van vitaliteit en zelfstandig onderschap maakt dat ik je kan helpen om de focus weer aan te brengen. 

Als jij vitaal en veerkrachtig bent, dan is je onderneming dat ook!

Klik hier voor meer informatie!

Bedrijfsleven

Duurzame inzetbaarheid advies en -coaching

Vitaal ondernemen, willen we dat niet allemaal? Bestuurders, leidinggevenden en medewerkers die de regie pakken over hun eigen vitaliteit. Vanuit balans tussen actie en reflectie werken aan vitaliteit en veerkracht. Regelmatig even inchecken in de resultaten die behaald worden. Zit ik als persoon nog op het juiste pad, krijg (en heb) ik nog energie, werk ik met focus en herstel ik vanuit ontspanning? Beweeg ik voldoende en is mijn voeding in balans? En lopen mijn (bedrijfs)resultaten nog in de pas? Werken we met elkaar naar hetzelfde doel? Zijn onze resultaten duurzaam ?

Vitaal en veerkrachtig ondernemen gericht op duurzaamheid van mens en organisatie.

En dat is nu precies waar ik bij kan helpen. Dankzij mijn People/HRM ervaring in het bedrijfsleven weet ik hoe belangrijk het is dat een vitaliteitsaanpak aansluit op de people strategie én op de dagelijkse praktijk!

Klik hier voor meer informatie!

“Ondernemen is alle stadia doormaken tussen diepe treurnis en totale euforie

– Ruud Hendriks – 

Wil jij ook vanuit verbinding vitaal zijn én ondernemen?

Neem dan contact met me op

KIM HELMER

06 141 24 121

info@insideoutvitaliteit.nl

LET'S CONNECT

Wist je dat:

  • ademhaling de grootste verbinder is met je gevoel
  • verbinding met jezelf en met anderen bijdraagt aan je vitaliteit
  • ondernemen letterlijk betekent; 'iets gaan doen en bezig zijn;
  • vitalteit niet alleen draait om gezond eten en veel bewegen
  • stress vaak de grootste veroorzaker is van een disbalans in je vitaliteit