Mentaal vitaal

Gemotiveerd, veerkrachtig en energiek in het leven staan. Wie wil dat nou niet? Ontspannen houding, stralende ogen, tevreden lach. Hoe lang is het geleden dat je je zo hebt gevoeld? Energiek en vitaal leven, het klinkt zo simpel. Waarom is het dan zo lastig om de regie op je eigen leven te houden en het leven te creëren of het houden dat je graag wil hebben?

Om dit te begrijpen neem ik je graag even mee in wat vitaliteit nu precies is. Want vitaal leven gaat over zoveel verder dan alleen gezond eten en voldoende bewegen. Vitaliteit gaat over het bezitten van veerkracht om te kunnen omgaan met tegenslagen. Het gaat over het hebben van doelen in het leven, het houden van balans, goed voor jezelf zorgen en positief in het leven staan. Wil je dit bereiken zal je actief aan de slag moeten blijven met je eigen welzijn. Regelmatig even de check doen hoe sta ik ervoor, voel ik me energiek en doe ik nog waar ik gelukkig van wordt. Als dit niet zo is dan is het tijd om het goede gesprek met jezelf aan te gaan. Proberen inzicht te krijgen in de passies en krachten die je hebt en ga die in te zetten om een verandering in te zetten.

Vitalitetiscoaching is altijd 1 op 1. We gaan met elkaar op zoek naar de kracht en passie in jou. We concentreren ons hierbij op de positieve elementen die al aanwezig zijn en gaan samen op zoek hoe je die verder uit kan bouwen zodat je weer energiek en positief in het leven staat.

“If an egg is broken by outside force, life ends.

If broken by inside force, life begins.

Great things always begin from inside.”

Wil jij ook vitaal ondernemen?

Neem dan contact met me op

KIM HELMER

06 141 24 121

info@insideoutvitaliteit.nl

LET'S CONNECT

Wist je dat:

  • stress vaak de grootste veroorzaker is van een disbalans in je hormomen
  • iedere dag een half uur wandelen een stressverlagend effect heeft
  • slaapproblemen vaak een afspiegeling zijn van hoe je je overdag gedraagt
  • teveel eetmomenten op een dag er juist voor zorgen dat je heel moe kunt worden
  • te veel, te vaak en te intens sporten je uit balans kan brengen
  • een gezonde leefstijl een grote invloed heeft op de menopauze
  • en dat dit ook geldt voor de midlife crisis bij mannen?